Redskapsbärare

Lundberg har en lång tradition av att leverera kundanpassade redskapsbärare för entreprenad, fastighetsskötsel, vägunderhåll, park- och kyrkogårdsförvaltning med mera.

Det unika hydraulsystemet programmeras individuellt för varje redskap.

Maskinen kombinerar en överlägsen sikt och ergonomi i hyttmiljön med produktivitet och effektivitet i arbetsmomenten.

Dessutom tar du dig snabbt (50 km/h) och smidigt mellan olika jobb.

Mobilitet – Mångsidighet – Produktivitet – Miljöansvar

 

4140 / 4240

En stark och smidig multimaskin med centrerad lastare (4140) eller med centrerad teleskoplastare (4240)  för fastighets- och miljöunderhåll.

Visa mer

Du tar dig snabbt (50 km/h) och smidigt mellan uppdragen. Ny hytt med ergonomi och låg ljudnivå som prioritet. 4-cylindrig motor som uppfyller miljökraven för sin storlek. Effektiv och lastavkännande arbetshydraulik från Danfoss med upp till 160 l/min. Digital kommunikation med Can bus.

 

5240

En klassisk, kraftfull redskapsbärare. Den nya hytten ger en ergonomisk förarmiljö med låg ljudnivå.

Visa mer

Motorn uppfyller miljökraven för Steg 4. Effektiv och lastavkännande arbetshydraulik från Danfoss med upp till 160 l/min. Digital kommunikation med CAN bus möjliggör enklare och inställningar av maskinens funktioner i hyttens display.

 

6240

Redskapsbärare med stark lastare för tunga redskap och laster.

Visa mer

Den nya hytten erbjuder en modern design med ombonad förarmiljö och låg ljudnivå. 6-cylindrig dieselmotor som uppfyller miljökraven för Steg 4. Effektiv och lastavkännande arbetshydraulik från Danfoss med upp till 200 l/min. Digital kommunikation med Can bus.

 

7240

Redskapsbärare för arbetsuppgifter som kräver stor kraft, högt hydraulikflöde och körhastighet.

Visa mer

Ny hytt med ergonomi och låg ljudnivå som fokus. 6¨-cylindrig dieselmotor som uppfyller miljökraven för Steg 4. Effektiv och lastavkännande arbetshydraulik från Danfoss med upp till 230 l/min. Digital kommunikation med Can bus.